×

We werken momenteel aan een nieuwe webshop om u in de toekomst nog beter te dienen.

Het is niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via deze webshop. Contact

Viña Bisquertt, Colchagua Valley

Viña Bisquertt, Colchagua Valley

Het motto van de familie Bisquertt is “Respect”. Respect voor de consument die de hoogste kwaliteit verdient, respect voor de werknemers, waarvan sommige families al meerdere generaties lang voor hen werken, en respect voor hun land: Colchagua Valley. De stijl van de wijnen wordt gekenmerkt door elegantie, evenwicht en zuiverheid. Aan de basis ligt de hoogste kwaliteit druiven dankzij het werk van wijngaardmanager Jaime Araya die de leiding heeft over de wijngaarden El Rulo (in de warmere Palmilla regio) en El Chequén (in het koelere Marchigüe). De wijngaarden werden recent aan een doorgedreven “terroir-studie” onderworpen zodat elk perceel op de juiste manier en met de meest passende druivensoort werd beplant. In de wijnkelder staat een jong wijnmakers team, onder leiding van oenologe Joana Pereira, garant voor wijnen met precisie, elegantie en complexiteit.


Een domein met wortels in het verleden maar vooral met een schitterende toekomst!


Deze familiale onderneming werd opgericht door Osvaldo Bisquertt in 1978. Hij was een pionier van de Colchagua Valley en de 1e om in het koelere Marchigüe, kort bij de oceaan, aan te planten.


In die tijd was volume in Chili nog belangrijker dan kwaliteit en Bisquertt ontsnapte ook hieraan niet. Aan het begin van de 21e eeuw, namen de zonen Sebastian en Felipe, de drastische beslissing om enkel de beste wijngaarden te behouden en te focussen op kwaliteit. Kennis van het “terroir” was hierin cruciaal. Ze lieten een doorgedreven studie van hun wijngaarden uitvoeren en beslisten om het hele management van de wijngaarden toe te vertrouwen aan agronoom Jaime Araya.


Wijnmaakster Joana Perreira is een reizende ster aan het firmament. Haar wijnen worden gekenmerkt door intensiteit, elegantie en finesse. De nieuwe stijl levert ook mooie resultaten in de internationale pers. Een topdomein, getuige hiervan de commentaren in het magazine Decanter.BISQUERTT LA JOYA GRAN RESERVA VIOGNIER

BISQUERTT LA JOYA GRAN RESERVA VIOGNIER

..

10,95€ Excl. BTW: 9,05€

BISQUERTT Q-CLAY

BISQUERTT Q-CLAY

Q-Clay begint tussen de rijen in het microterroir in Marchigue. De ondiepe klei- en granieten bodems..

29,65€ Excl. BTW: 24,50€

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2